VERSCHILLENDE VORMEN VAN ONLINE MARKETING

Online marketing is het gebruik van platformen zoals sociale media, internet, mobiele telefoons en andere kanalen om klanten te bereiken. Sommige marketingexperts beschouwen online marketing als een geheel nieuwe manier van online marketing uitoefenen. Deze manier van marketing vereist klanten te benaderen en nieuwe manieren te vinden om te begrijpen hoe klanten zich gedragen in vergelijking tot de oude manier van marketing. 

Online marketing richt zich op een specifiek onderdeel van het klantenbestand, online marketing omvat verschillende elementen zoals advertenties, zoekresultaten en email advertenties. Alles dat online marketing omvat met feedback van klanten of interactie tussen de onderneming en de consument. 

Er bestaat ook internetmarketing, dit is toch weer verschillend van online marketing. Internet marketing is reclame wat echt alleen op internet voorkomt, bijvoorbeeld advertenties op Instagram en facebook. Terwijl online marketing ook voor kan komen in games, op apps en op een billboard langs de weg. 

Het doel van content marketing in het algemeen is om potentiële consumenten te bereiken door het gebruik van content, de inhoud van deze vorm van online marketing wordt vaak op een website geplaatst en daarna gepromoot door middel van bijvoorbeeld social media.

Voor al deze vormen van online marketing kan je terecht bij het online marketingbureau Online Infinity. 

online-infinity.nl