Wat is e-vloeistof?

E-vloeistof wordt gemaakt in verschillende kleuren en smaken. Aangezien de vloeistof bij commercieel gebruik niet geconcentreerd blijft in het reservoir van een e-sigaret, worden er smaakstoffen aan toegevoegd om het voor de gebruiker aantrekkelijker te maken. Aroma’s en additieven kunnen tijdens het productieproces aan de vloeistof worden toegevoegd. Opties zijn isopropylalcohol, glycerine, propyleenglycol, natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen, enz. Bovendien kan een e-liquid met weinig nicotine en veel aroma’s worden gemaakt om het niveau van de e-liquid of in de tank en de hoeveelheid nicotine te helpen handhaven.

De meeste mensen zullen e-liquid kopen van online handelaren en internationale verkopers. Je leest online vaak negatieve recensies over e-cig-vloeistof vanwege de ongewenste ingrediënten die erin zitten. Om uzelf te beschermen, raadpleeg een advocaat of professional voor informatie over of u beschermd bent in het geval een detailhandelaar betrapt op het verkopen van onbelast advies.

Een consument kan een beroep doen op de wet op de eerlijke productaansprakelijkheid als hij het volgende doet:

Betaald voor een e-liquid zonder openbaarmaking, en werd ontvangen op een tijdstip. De levering van e-liquid aan de consument was met aanzienlijke winst voor de verkoper als gevolg van de verkoop van de e-liquid. De verkoper heeft geen redelijke maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de e-liquid wordt gebruikt voor het beoogde gebruiksdoel, of niet in handen komt van kinderen die men niet voor ogen had.

brandysmoke.nl